torsdag 5 april 2012

I present...."nya mannen"

Har suttit och klurat på kärleksintresset i boken (har även tagit en dusch haha och då kläcktes en del). Det var inte alls tänkt att det skulle bli någon Westernsnubbe, men di lever sitt eget liv di där karaktärerna ibland. Han kommer i alla fall att passa min huvudperson mycket bra precis på det här sättet som han blev.

Ålder 45. Långsmalt ansikte. Lång näsa med en liten ”bula”. Smala läppar. Läderaktig, fint bruntonad hud från utomhusarbete i solen. Lång, senig kropp. Gillar kroppsarbete. Gillar Westernstilen. Har jeans och t-shirt och såklart boots. Även flanellskjortor och helly hansen går hem. Brunt hår, kortklippt nu men har haft långt. Kör en pick-up och har en lancashire heeler som heter Dexter som brukar åka i passagerarsätet.

Gillar att gå ut på en schysst pub och ta en öl. Kanske lyssna på något bra band. Älskar allt amerikanskt och i synnerhet då country, men även gamla klassiska rockband. Gillar att köra MC och spelar nätpoker under namnet DevilDave. Sörplar sitt kaffe.  Han gillar att laga mat och att sitta och äta en vällagad middag och det där perfekta glaset till (vin eller öl) tillsammans med en god vän är något han njuter riktigt mycket av.

Han har i motsats till ”Lena” ett behov av att bli accepterad för den han är. Därför är han väldigt öppen med hur han är och vad han tycker från första början. Det är mycket viktigt för honom att inte ha en fasad utåt. Han är omtyckt och har många vänner. I likhet till Lena så tar han det lugnt när han blir stressad, han tänker ofta att ”jag kommer ju inte dö av det i alla fall. Det ordnar sig.” Han kan vara ganska impulsiv och fattar ofta snabba beslut som han sedan står fast vid.

Han har inga barn och har aldrig varit gift. Har haft flertalet förhållanden, mer eller mindre seriösa och varierande i längd. Ogillar starkt när hans partner försöker göra om honom och det har hänt att det har varit orsaken till att han lämnat en partner. Som moderliga Jenny som lagt ut dyra pengar på en stickad Ralph Lauren pullover i födelsedagspresent till honom. Så långt ifrån honom och det han står för man kan komma. Det var väl inte bara det som gjorde att han tog Diskussionen, men det var det som fick bägaren att rinna över i det förhållandet. Han har många bekanta som är kvinnor och han har oftast lyckats avsluta sina förhållanden som vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar